Siku bevestigt de eerste nieuwe modellen van 2016!

Gisteren stond er ineens het volgende op de website van Siku:

“Nieuwe modellen in alle SIKU-series zullen in 2016 alle wensen vervullen! Topactuele modellen van personenauto’s, nieuwe tractoren en diverse bouwmachines bieden je weer spannende speelscenario’s. Ook in jouw SIKUWORLD is weer heel veel te beleven: opwindende onderdelen zorgen ervoor dat je SIKUWORLD nog groter wordt en zelfs de hoogte in gaan… Laat je verrassen. En wat we je nu ook al kunnen verraden: in 2016 kun je je SIKUCONTROL32-vloot evenals je SIKUracing-wagenpark uitbreiden met nieuwe high-end-modellen. Jouw op afstand bestuurbare speelplezier staat dus ook komend jaar niets meer in de weg!”

En meteen ook een foto met de door ons al eerder aangekondigde Siku Fendt 1050!

Maar wat kunnen we eigenlijk uit bovenstaande citaat halen? Veel!
In de afgelopen jaren werden de noviteiten nogal eens overspoeld door modellen uit één specifieke serie.
Zo werd de Farmer Serie wel eens bijna vergeten of kwamen er maar een paar blistermodellen uit en kwamen alle andere series er veel beter vanaf.
Maar wat Siku nu schrijft lijkt er op dat op alle vlakken wel wat nieuws uitkomt.
Nee, ik heb geen enkel idee wat er mee bedoeld wordt, maar ik kan me voorstellen dat er een nieuwe asfalteringsmachine komt aangezien deze al een ruime tijd niet meer gemaakt wordt. Maar een nieuwe mobiele kraan is ook geen ramp aangezien de (2110 en 3730) Liebherr ook wel eens aan de kant geschoven mag worden.

Het succes van de relatief nieuwe Sikuworld Serie is groter dan dat ik in eerste instantie kon bedenken.
De verkopen zijn prima te noemen! En ook de kwaliteit. Maar Siku is echt goed bezig met deze uitbreiding en ze kondigen dan ook voor 2016 weer nieuwe uitbreidingen. De hoogte in… kerk? flatgebouw? Nee, denk het niet want dat is niet spannend te noemen, maar wat ik wel hoop is een parkeergarage? We zullen het zien!

Over de Control32 kan ik zeggen dat er al een nieuwe Fendt is aangekondigd voor de levering in mei, zoals onze noviteitenpagina op de webshop al laat zien. En voor de SikuRacing Serie geldt het zelfde, daar staat ook al een rondeteller op de planner.

We zullen zien! Maar spannend is het wel weer! 🙂

4 gedachten over “Siku bevestigt de eerste nieuwe modellen van 2016!”

Geef een reactie

Facebook