Siku 882 Mercedes Feuerwehr bijzonder model

dsc_9670

Gisteren was ik even de stad in om wat inkopen te doen, en liep langs een Intertoys filiaal.
Uiteraard ga ik altijd even naar binnen om de aanwezige Siku modellen te bekijken.
Ik vond wat standaard modellen en daartussen lagen twee blisters met Siku modellen. En in eerste instantie waren het niet echt spannende modellen, totdat ik wat beter keek en een oranje busjes spotte.

dsc_9674

Helemaal gelukkig heb ik het uiteraard meteen meegenomen en afgerekend! Ik dacht dat het een compleet onbedrukt model was (misschien wel een nieuwe variant!).

Thuisgekomen werd het meteen uitgepakt en tot mijn grote verbazing was het modelletje aan de andere kant wél bedrukt! Dus het is een misdruk, wat vrij zeldzaam is bij Siku aangezien ze een vrij strenge controle er op na houden in de fabriek.

dsc_9672

Zo kunnen we eindelijk eens zien hoe het model voordat het bedrukt wordt er uitziet!dsc_9671

Het model is te zien bij het Sikumuseum: Siku 882 Mercedes Sprinter Feuerwehr

Geef een reactie

Facebook