Siku 1384 KTM 1290 Super Duke

index

KTM, een producent van opvallende motoren, durft te ontwikkelen en bouwt al jarenlang betrouwbare machines voor op de weg en offroad.

Vorig jaar kwam de KTM X-Bow GT als een verrassing uit. En nu een fraai exemplaar van de 1290 Super Duke.

Een stuk spannender dan de BMW R1200 van Siku, de BMW is in het echt een hele leuke motor, maar Siku heeft de beperking dat ze een sterk model moeten maken die zowel kindvriendelijk is, maar ook een beetje er uit moet zien als de echte versie.

Op de één of andere manier heb ik sterk het vermoeden dat hier nooit een Polizei of ADAC uitvoering van zal komen 🙂 Ik begin me toch af te vragen wat Siku in de toekomst nog meer van KTM wil uitbrengen. KTM brengt namelijk ook nog een versie met kuip uit en is er een tourmotor met een hoger stuur en wat globale overeenkomsten, dus wie weet komt er wel een hele serie uit.

Zo zagen we in het verleden al vaker dat Siku dan ook met een setje uitkomt bestaande uit een auto met aanhanger en motor er op, je kan er haast op wachten dat deze ook uitkomt, we zullen zien!

csm_1384-vorschau_664da9c821

Trouwens, over de KTM X-Bow (en Polizei) gesproken, zijn concurrent de Ariel Atom is wel in een politie-uitvoering uitgebracht. In Engeland rijdt een Atom rond!

Ariel Atom Police

2 gedachten over “Siku 1384 KTM 1290 Super Duke”

Geef een reactie

Facebook