Liebherr R980 van Siku komt nu eindelijk echt!

Was het een (iets te?) fantastische aankondiging van een radiografisch gestuurd model die door Siku gedaan werd vorig jaar?
Want ondanks dat het voorgesteld werd kwam het niet, in eerste instantie werd het door Siku uitgesteld tot december, maar al gauw werd het wel duidelijk dat er nog wat problemen waren met de aansturing van de “cilinders”. Er komen namelijk grote krachten op de graafarm bij gebruik.
En omdat het model toch een stevig prijskaartje heeft, moet je er van uit kunnen gaan dat het niet uit elkaar valt of bijna geen vermogen heeft bij redelijk gebruik.

Nou is het met een kwaliteitsmerk als Siku altijd een prioriteit om het kindvriendelijk te maken en daarnaast verstaan ze de kunst om het ook nog eens zeer gedetailleerd te werk te gaan. Echt knap wat ze in Lüdenscheid altijd weten te maken.
Maar Siku heeft nu eindelijk de knoop doorgehakt en eind juli 2017 worden eindelijk de modellen uitgeleverd.
Veel verzamelaars zullen dit model graag in het assortiment opnemen, en ook de verzamelaars van landbouw-miniaturen zullen dit op de plank willen hebben staan.

 

De afstandsbediening van de Liebherr van Siku (Control32), let op de extra knop tussen de twee ronde knoppen.

Het model wordt geleverd als een compleet starterset, dus naast het model zelf met oplader, handleiding en afstandbediening. Mocht je al Control32 modellen hebben, dan is de controller een leuke extraatje, want het is volledig uitwisselbaar met andere Control32-modellen van Siku.

 

Link webshop:
ToyCarDealer Liebherr rupsgraafmachine 6740 van Siku

Geef een reactie

Facebook